Floorball: Verdensklasse + MotionCup + KidzLiga = 14. marts 2020 i Helsingør!

Helsingør Floorball Team er vært, når den svenske superliga i floorball for en dag flytter  blot 7 km fra Helsingborg til Helsingør lørdag den 14. marts 2020 kl. 15:00 i Helsingørhallen. Det er kampen mellem FC Helsingborg og IBK Dalen, der kommer på plakaten. To stjernespækkede hold, der står godt til hinanden, og kan levere topunderholdning.

Målsætningen er op mod 1.300 tilskuere fra Danmark og Sverige. De vil blandt andre kunne opleve nogle af verdens absolut bedste floorballspillere. FC Helsingborgs kommer blandt andre med landsholdsspillerne Jonathan Nilsson og Jonathan Edling, mens IBK Dalen byder på profiler som landsholdsspiller Jonas Svahn og Ketil Kronberg, der er anfører og Norges bedste spiller nogensinde. Tilskuerne kan forvente eminent teknik, masser af mål, vanvittigt spilletempo og masser af inspiration og motion til egen idræt.

Med tilskud fra Spar Nord Fonden er det muligt at tilbyde online-billetter til blot 75 kr. til dem der har lyst til at bliver underholdt med floorball i verdensklasse på dansk grund. Første skridt er at besøge eventwebsitet FloorballHelsingor.dk og bestille billetter


Lørdagen begynder med en stor MotionsCup for voksne i hal 1, mens op mod 40 danske og svenske juniorhold deltager i Spar Nord Kidzliga i hal 2.


Alt i alt en super aktiv dag på og udenfor banen med målet om at stimulere den positive udvikling som dansk floorball og Helsingør Floorball Team oplever. Der er nu tæt på 10.000 udøvere i Danmark i 180 floorballforeninger, heraf 233 i Helsingør FT fordelt på 15 hold. Det vidner om god vind i sejlene. En del af fremgangen skyldes DIF/DGIs Bevæg dig for Livet som gennem flere år har investeret penge og konsulenter i at få Danmark i bevægelse.

Tag action! Book billetter til floorball i verdensklasse nu. 750 billeter er allerede solgt.

På dagen vil der være besøg af FloorballWorld.dk, der sælger udstyr med gode rabatter.