Floorballfest 7. marts 2015: FC Helsingborg mod Warberg - i Helsingør Hallen

Helsingør Floorball Team arrangerer den største enkeltstående floorball-event nogensinde på dansk grund


Helsingør Floorball Team har indgået et enestående samarbejde med FC Helsingborg fra den bedste svenske floorballrække, SSL-Ligaen. Bestil billetter her.
 
Det betyder, at FC Helsingborg placerer deres sidste grundspilskamp mod lokalrivalerne fra Warberg IC i Helsingør Hallen. Kampen skal spilles lørdag den 7. marts kl. 14.00. 

Der bliver således en unik mulighed for at se nogle af verden bedste spillere i aktion, når de to hold tørner sammen i en officiel SSL-kamp, der kan være afgørende for at nå slutspillet.
 
I Sverige er floorball den næststørste holdidræt, med mere end 115.000 licenserede spillere, og mere end 1,000 klubber. Derudover spiller næsten 300.000 floorball jævnligt, uorganiseret eller i skole/firma regi. Så interessen for sporten er enorm på den anden side af sundet. 

FC Helsingborg og det svenske forbund har allerede været på flere besøg, for at besigtige  faciliteterne, og er meget begejstrede for forholdene. 

Svenskerne regner med at 1,000-1,500 landsmænd vil tage turen over for at følge kampen. Lokalopgørene mod Warberg tiltrækker altid mange tilskuere, og at kampen afvikles i Helsingør tilføjer en ekstra interessant dimension til kampen. 

FC Helsingborg og Helsingør FT har nedsat en fælles arbejdsgruppe, der sammen skal skabe en kæmpe floorball-fest på tværs af sundet.  I Helsingør vil vi sætte alle sejl til for at give de sportsinteresserede Helsingoranere en oplevelse udover det sædvanlige. Samtidig håber vi, at kunne tiltrække floorballinteresserede fra hele Danmark til denne unikke kamp. 

Målet er, at vi kan præsentere en verdensklasse sportsevent, i en fyldt Helsingørhal den 7. marts 2015. Lykkes det, vil det være det være ny tilskuerrekord for en floorballkamp på dansk grund. 

Dansk Floorball Union ser meget positivt på arrangementet som er endnu et flot PR fremstød for sporten, udtaler sekretariatschef Per Stærk fra Dansk Floorball Union. - Specielt set i lyset af det nye samarbejde floorball er blevet en del af som udvalgt satsningssport for DIF og DGI i deres nye Vision 2025, så vil Dansk Floorball Union benytte arrangementet til at skabe øget bevågenhed om mulighederne og potentialet i vores idrætsgren i forhold til regionale aktører, slutter Per Stærk.
 

Bestil billetter her.